Stackars mig

2012-09-25 / 13:13:57 / Allmänt

Egentligen har jag inte ett skit att skriva om. Tömde upp dagens femte kopp kaffe för att lugna mitt glassug. Det hjälper föga, trots att jag i liksom förbifarten stoppade två fula, hemgjorda, otroligt sockriga kakor i munnen.
 
Har inte riktigt ork att ta tag i dagen. En plan på promenad gick turligt över för baby somnade i vagnen innan jag klätt honom. Tur. Då slapp jag alltså idag med. Bestämmer mig för att städa lite istället. Då börjar baby gnöla. Än en gång, tur för mig! Alltså måste jag sitta ner så jag kan gunga vagn om det behövs. Fast om man inte gör något blir man hungrig! Därför kaffekopp nummer fem. För jag har redan ätit fyra glassar...
 
I morse var jag modig och ställde mig på vågen. Jag hade gått upp två kilo. Fast jag inte äter på kvällarna! Ja, jag gjorde det inte i går kväll i alla fall. Ska peppa mig lite och hitta på några framsteg.
 
*skrivpaus på en kvart för att fundera på framsteg. Hinner gå på skithuset och titta på frysfacket innehållande glass innan jag sätter mig här igen*
 
1: Jag åt inget godis i helgen. Åt inget alls med socker i.
2: Jag har druckit vatten två kvällar i rad. Fast det står en flaska dricka i köket.
3: Jag har bett min make att berätta för mig att man blir tjock av att äta på kvällarna (hoppas stackarn lyder)
4: Jag bara tittade på frysen efter toabesöket. Jag tog inte en till glass.
 
Öh. Ja. Det var nog allt.
Bakslag då?
 
1: Anledningen till att jag inte åt något godis var för att för i den enda godispåsen låg en halväten, klibbig barnklubba. Det hade alltså inte ett dugg med självbehärskning att göra.
2: Jag åt en halv påse chips och vräkte i mig flest jordnötsringar av alla.
3: Åtminstone 3 liter läsk rann ner i min mage.
4: Också var det det här med våghelvete då.
5: Det blev ingen promenad i dag heller.
 
Åh nu orkar jag inte tänka mer. Blir ju deprimerad! Men nu ska jag sluta tycka synd om mig själv. Jag ska tänka på de svettiga biggest looserna och springa uppför trappan 50 gånger, jag lovar! Eller ja, jag ljuger nog lite grann. Lilian! Ring och peppa mig!
 
Ps: Hur lång en tutt än är så är den aldrig tillräckligt lång för att stoppas i mun på gråtande baby som övningssover i vagga. Ds
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Sofie Svedin

Ettrigs jag fick var att om man hade tillräckligt långa tuttar så kan man amma medans man sitter bredvid i baksätet. Jag höll på slita tuttarna av mig utan att lyckas.

Hon den där Babbi har designat utseendet på din blogg ;)

Svar: Och om man lyckas amma bredvid i baksätet då? Shit! Långa tutten BENGT! Fast den räcker som sagt inte ner i vaggan. Än.
bantautanblommor.blogg.se

2012-09-29 . 08:22:19
Länk: http://crystorm.devote.se
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar:






Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus