Fågelmat

2012-11-15 / 10:55:38 / Allmänt

När man inte har bloggat på länge så ska man "be sina kära läsare om ursäkt" har jag förstått. Öh. Va? Det tänker inte jag göra. Jag har inte lovat nånting. Jag har helt enkelt inte haft nå att skriva om och varför ska jag då slösa först min tid med att skriva och sen er tid för att läsa? Dessutom har jag inte blivit ett dugg smalare heller.
 
Hur som helst så har jag lite inspiration att både skriva och banta. Idag iallafall.
 
Den rackarns babyn var och vägde sig igår. Den snälla bvctanten som sköter invägning tyckte att han skulle allt ha gått upp lite mer. Lite fuskigt tyckte jag allt att det var. Varför kan ingen tycka att jag är på gränsen att väga för lite?

Jag sitter och dreglar över vackra P.R.E hästar. Därav min motivation. Nu Ska jag bli smal! Vad tryckte jag på för konstig knapp nu?? Stephanie!

Åter till vanligt teckensnitt? Bra!
 
Lchf ska ju tydligen vara bra. Men macka vill jag ju ha. Fick massvis me recept på facebook igår, tack Jennie, Ryttarinna och Mikkiz. Berits väntar vi på. Men i morse när jag åkte för att kika på fyramånadersgrötalternativ åt den lite för smala babyn, så hade dessa lchfrecept och dess ingredienser flugit helt ur mitt huvud.
 
Därför har jag nu vart å köpt fågelfrön på lite måfå. Men småfåglarna kan känna sig blåst, det är tydligen mamman som ska äta allt! Så nu undrar jag, vad gör jag av allt det här? Linfrö, solrosfrö och pumpakärnor? Huskyhuskyfibrer (mald hund?) och låtsas socker? Fattas det inte hasselnötter så fattas det keso. Får vällan törknapra då. Ja smal lär jag ju bli av det iallafall.
 
Återkommer!

Kommentarer
Pim

Bra gjort med typsnittet mamma.. tröck du på en knappjävel har jag ingen aning om vad du gjorde..

Svar: Jag gled på en blutsaftstangent...
bantautanblommor.blogg.se

2012-11-15 . 12:07:57
Länk: http://psychoticpuzzle.blogg.se/
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar:






Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus