Det är trögt att börja...

2012-08-04 / 18:25:17 / Allmänt

...eftersom ett startdatum på bloggen betyder ett startdatum på bantningen. Nu har jag sån tur som blitt lite sjuker och är förbjuden att röra på mig. Så då törs jag smygskriva lite här.
Vem är jag?
Nybliven 4 barnsmor, snygga 35 år och mindre snygga, för dagen, 98,5 kg tung (herregud, varför skriver jag ut det??)
Varför jag blev fet?
Jag blir smällfet som gravid. Bara att acceptera. Från 73 till 110 på 9 månader är inget man är stolt över direkt. Men nu ska skiten bort!
Varför jag väljer att blogga om det?
Det här gör jag mest för min egen skull. Vill bevisa för mig själv att det går. Om det går kommer jag dela med mig av bloggen till alla som orkar läsa. Jag kommer lägga ut förödmjukande bilder så jag kan kräkas över min nyförvärvade kropp. Det om nått borde peppa mig att banta! Jag ska också utmana min mycket gode vän I, hädanefter kallad bögen (eftersom han är gay. Det är väl därför jag älskar honom- mest att jävlas med såklart -så mycket), som vi sedan länge kommit överens om.
Hur?
Mr baby är bara dryga två veckor gammal, så banta som jag vill är ju omöjligt. Och till er som tror att jag åker snålskjuts på att amma säger jag bara: Skit på er! Jag har provat hela tre gånger tidigare! Jag är hungrig som en häst! Brukar kunna gå upp av att amma (detta gör jag antagligen för att jag är duktig och "bantar" på dagen och äter på natten, men ändå...). Men röra på mig, det ska jag!  Promenader är liksom skritt (gissar på många liknelser vid hästträning) en underskattad träningsform. Där ska jag börja. När jag är friskförklarad. Jag ska försöka skriva ner allt jag äter och all motion jag får varje dag. Även de dagar då frukosten består av tre liter glass.
Veckouppdatering.
Jag ska åtminstone piska mig själv till att skriva varje vecka. Bild, mått och antal kilo är ju givet men veckans framsteg och veckans bakslag måste också finnas med. Man ska kunna vara självkritisk men självklart också hitta nått litet braigt man gjort!
Mål!!
Är nått man måste ha! Och massvis med delmål! Ett mål som peppar mer än att bli snygg igen (för ja, jag är jädrans läcker egentligen) är att börja rida. Detta är något jag tänker göra när jag väger mindre än 90. Stackars Mr häst är av vacker varmblodsras och vill inte bära fläskbobba. Fler mål kommer. Måste hitta på något riktigt smarrigt! Mycket smarrigare än pizza och choklad.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus