Nu skiter vi i det här!

2012-09-06 / 09:45:41 / Allmänt

Ja. I det här med att bloggbanta. Iaf tillfälligt. Jag har varit skitpeppad att blogga men tänkte vänta så jag duktigt kunde skriva att nu har jag gått ner ett par kilo. Ja helst då 10 på en vecka. Hursomhelst så har jag ett gäng veckans framsteg som jag samlat på mig sen sist. Tänkte spalta upp dom innan jag övergår till att blogga om lite annat skit. Ja, tills jag är inspirerad att banta (stor tröst är att bögen fortfarande är fet han med).
Jo! Jag vill poängtera att jag inte är dyslektiker. Däremot så har inte detta bloggprogram rättstavningsfunktion (eller, Stephanie?? ) som snällt lyser rött när jag snubblar på tangenterna. Dessutom har jag i mina senaste fumliga graviditetsveckor spillt blutsaft på den halvan av tangentbord med siffror och åäö. Det resulterade i lite tröga tangenter och om det ist för "så" står "s", betyder det att jag inte slagit tillräckligt hårt på å:et. Överseende tack!
Nåja. Åter till mina framsteg!
¤ Efter flera månaders kulmage kan jag äntligen se min allra kvinnligaste kroppsdel! Ja, om jag står rak i ryggen och håller in magen lite. Det var trevligt att se en god vän igen trots att jag inte kunde låta bli att notera att hon blivit lite småfet hon med. Dessutom hade hon lagt sig till med en grymt ful frisyr. Jag hade inte hjärta att berätta det för henne utan jag tittade helt enkelt snabbt bort. Jag ska hjälpa henne nå tag. Nu när armarna når ner.
¤ Jag orkar mer. Med baby i ryggsäcken (Öh. Nä, det är en bärsele. Men hur sexigt låter det då? Ring inte socialen.) gör jag inget annat än att jaga får och bygger hage. Känns det som. Ja det är är ju motion det med! Och fast kroppen blir trött av det på kvällen så finns pigget i hjärnan. För kom ihåg energi kommer till den som gör av med den.
¤ Det visade sig att vår våg går 2,4 kg fel! Åt rätt håll! Jag gick alltså ner 2,4 kg sådär på en gång! Och detta är ingen naiv önskedröm eller nått jag kommit på genom att ställa vågen snett på en matta eller så. Nej det är grundliga studier och provvägningar på flera andra vågar samma dag. Mest tillförlitlig låtsas jag att bvc vågen är (apropå vågar så kommer här ett sidospår. Med magen i behåll hade jag ett ärende till veterinären bredvid semin. Med ingen alls i väntrummet blev frestelsen för stor och jag klev snabbt upp på djurvågen där -den är gigantisk. Lite pinsamt när den blinkade error tre gånger i rad innan jag läste "max 100 kg"...) och jag väger då alltså 96 kg. Man pratar inte en om kvinnas vikt, hur 17 kan jag då skriva ut det?? Snacka om Modiga Bengt!!
¤ Tutten är gigantisk! Eller ja, mest lång. Men i hygglig BH får jag en skaplig hylla. Kanske inte så snyggt men det gör iaf att jag luras till att tro att jag har nån slags midja. Särskilt med formsydda (läs för små lite stretchiga T-shirts) tröjor. Och tänk om tutten var en liten söt b kupa, jösses hur jag hade sett då!
¤ Jag kan tvätta fötterna själv. Att jag inte gör det beror inte på fläsk utan att höften gör för ont.
 
Hmm... Hade för mig att det var fler framsteg men jag minns dom inte. Bakslagen har jag med, så lägligt, glömt bort.
 
Jaja. Nog om mitt fläsk! Mr baby sover och alla popcornen (Alltså fåren. För er som nu inte råkar följa min fårjakt på facebook) bor i sin nybyggda orymbara hage. Med fårnät *stolt* Men ja... Nu när man äntligen lyckats stänga in fårskallarna (peppar peppar) med riktigt stängsel, vem rymmer då då?? Jo, tjurarna! Därför gjorde Matteus (Mr Baby) ett sjutimmars pass i ryggsäcken här om dagen för att bygga nytt, bygga om och få ström på den kombinerade häst och tjur hagen. Men hjälpte det? Nej igår rymde den halvblinde vita fan. Vår enda renrasiga Holstein http://sv.wikipedia.org/wiki/Holstein_%28boskapsras%29 (Stephanie! Hur länkar man??). Tack och lov så hade han bara rymt in i den orymningsbara fårhagen. Hur han tog sig över fårstängslet var en gåta ända tills mina pojkar såg honom rymma ut igen. Han hoppade/simmade över. Det finns bara ett bra djurslag på den här gården, och det är hästarna. Dom rymmer iaf inte. Dessvärre har jag en inspikad i en akutbyggd box utan boxdörr. Min Pojkvän (för så heter han) är skadad och har boxvila. Lite småmysigt att få gå ut och sköta häst igen. Du vet, mocka och bära vatten. Har jag inte gjort på över ett år!
Nu tappade jag tråden igen. Mr Baby sover och alla djur är i sin hage. Därför ska jag nu för första gången bjuda på detta via fejjan och sen gå på skithuset! Måtte jag få sitta iaf 30 sekunder innan nån vaknar/rymmer!

Kommentarer
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar:






Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus